A https://www.kallo.hu domain cím alatt található honlap Kálló Község Önkormányzatának honlapja. Jelen honlappal kapcsolatosan az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény alapján az alábbiakat kívánjuk közzétenni:

Tulajdonos: Kálló Község Önkormányzata
Székhely: 2175 Kálló, Kossuth út 16.
Adószám: 15450872-1-12
Nyilvántartási szám: 00 15 450872
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tárhelyszolgáltató: MediaCenter Hungary Kft., 6000 Kecskemét, Sosztakovics u. 3. II/6

Amennyiben a honlappal kapcsolatban bármilyen észrevétele van azt a fenti postai címen vagy email címen teheti meg.

Önkormányzatunk adatkezelésével összefüggésében bármilyen kérdése vagy észrevétele merülne fel, úgy ezeket a fenti postai címen vagy email címen teheti meg felénk.

Nagy szeretettel köszöntöm Kálló honlapján! Kálló, Budapesttől 55 km-re a Cserhát vadregényes tájai közt megbúvó, dél-nógrádi kis faluk egyike. A község büszke 760 éves múltjára,műemlék épületeire, megmaradt korhűen felújított parasztházaira és a falut körülölelő gyönyörű környezetére. Az ide látogatónak alkalma nyílik megtapasztalni a hely gasztronómiai különlegességeit, megérezni a vidék atmoszféráját,...

Pályázatok

infoblokk kallo palyazatok 20190816


kallo palyazatok magyar falu logo 20200829

Facebook modul